UpArrow

השאר פרטים ונחזור אליך בהקדם

רוצים פוד-טראק?

handi

אפשרויות נגישות

עצור אנימציה

בטל צבעים

שנה גודל גופן

אפס הגדרות

מזער תפריט

דף הבית

משאיות האוכל

המגזין

פסטיבלים

צור קשר

פוד טראק מגזין

steak it izi

הפוד טראק של Steak it izi מתמחה בעישון וצלייה, מזמין אתכם לעקוב אחרי הלו"ז בעמוד הפייסבוק שלו.

שירן | פוד טראק מגזין | פורסם: 19/2/2018

איזי סגל והראל שמואל אוהבים בשר, כמה שיותר איכותי אך לא חשוב פחות- העשייה ומידת הצלייה שלו! כדי ליהנות מהבשר כמו שצריך הם החליטו שעליהם להיות החלוצים בתחום! והפכו במהרה לפוד טראק הראשון שפועל כל יום בארץ! אז אם אין להם אירוע שנקבע מראש או פסטיבל מעניין, תוכלו לראות אותם מסתובבים ברחבי הארץ, מתמקמים באזור פסטורלי, מוציאים את המעשנה ומתחילים ליהנות!

 

אז מה בתפריט? בשר והרבה ממנו! המשובח ביותר שיש!

אחת המנות הפופולאריות נקראת בריסקיט מעושן (חזה בקר) מעושן במשך 18 שעות במעשנה! מה שהופך אותו לעסיסי ומלא בטעמים משגעים! הנתח המשובח מוגש לצד בטטה מעושנת וירק חי- כל התענוג הזה בסך הכל 45 שקלים!

 

אם אתם שואלים על תעודת כשרות? הם יענו לכם כי הם כשרים מצפונית, תעודה אין להם, אך הם כשרים לחלוטין... ואת הטעם החמאתי שעל הבשר הם משיגים מצלייה נכונה של שומן, זה יוצר טעם הרבה יותר אלוהי מתוספת מעובדת.

 

אז איך אוכלים בפוד טראק של Steak it izi? פשוט מאוד, עוקבים אחרי עמוד הפייסבוק שלהם

או האינסטוש Steak_ it _izi@ ובכל יום רבעי מתפרסם לו"ז שבועי, בו הם יפרטו לכם את המיקום ואת השעות! כיום יש להם למעלה מ-2000 עוקבים שעוקבים אחריהם תרתי משמע!

בנוסף, עכשיו גם אתם יכולים ללמוד איך לעבוד עם מעשנה, בסדנאת עישון וצלייה שתהפוך אתכם לאנשי הברביקיו של המשפחה...

בתיאבון:)

 

לעמוד שלהם באתר לחצו כאן

צור קשר

להצטרפות

עקבו אחרינו:

כל סוגי הטראקים

כל הזכויות שמורות ל - "פורטל משאיות האוכל" // סטודיו תדמית בניית אתרים